JEG HAR BL.A. UDFØRT OPGAVER FOR:

Operaen i Svendborg

VESTERGÅRD.KULTUR
Lille Helse Hus

Santa Maria (Göteborg)

Tivoli

Lancarôme

Royal Copenhagen

Beÿer Kranio Sakral 

Bang & Olufsen

Miele

TodayiMove

De Danske Spritfabrikker

Dorthe Kathinka har som PR ansvarlig været en afgørende faktor i Operaen i Svendborgs voksende antal publikummer. Hun har med stor opfindsomhed fået rigtig meget presse og omtale, ud af meget beskedne midler.

Dorthe Kathinka går grundigt og strategisk til værks og holder kontant et vågent øje med projektets behov og de muligheder, der pludseligt opstår for omtale. Hun er dedikeret til opgaven og derudover også rigtig behagelig og sjov at arbejde sammen med.

Alt sammen noget der gør, at jeg til enhver tid ville anbefale Dorthe Kathinka som presseansvarlig.

ANNE BARSLEV // OPERAEN I SVENDBORG 

Skærmbillede 2019-10-25 kl. 12.29.18.png
foto lillehelsehus.png

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Dorthe Kathinka om ny hjemmeside og grafisk udtryk. Det har været en meget dialogisk proces, hvor Dorthe Kathinka viser sig både lyttende og guidende. Hun har en meget fin æstetisk sans, sans for detaljer, er grundig og ordentlig og kører opgaven igennem til alle er tilfredse.

 

Og måske vigtigst ud over det tekniske: Hun er god til at læse den, hun sidder over for, og oversætte det til et grafisk udtryk, der matcher.

BO VESTERGÅRD MADSEN // VESTERGÅRD.KULTUR

KATHINKA RELATIONS har ændret den forestilling jeg havde om web designere, der ikke forstår min stil eller arbejder fra en upersonlig distance.
 

Dorthe Kathinka var med fra start til at hjælpe mig med at få udtrykt mig visuelt og sprogligt, så jeg var i integritet og havde adgang til min egen kreativitet hele vejen. Der blev rykket igennem på de personlige fælles arbejdsmøder, så vi var hurtigt færdige med min hjemmeside, selvom dens indhold var omfattende.

 

Dorthe Kathinka har en rolig, humoristisk og fokuseret tilstedeværelse i sit arbejde, der tillader at seriøsitet og leg blandes. Hun er ikke tilfreds før du er tilfreds. Det oprigtige ønske om at levere god kvalitet på mine vegne mærker jeg tydeligt i hendes arbejde.

TINE MARIA BEŸER // BEŸER KRANIO SAKRAL